De 3 leukste inhakers voor moederdag

De 3 leukste inhakers voor moederdag

Komende maanden is het mogelijk om op diverse actualiteiten in te haken. Eén van deze actualiteiten is moederdag. Omdat het geijkte moederdagcadeau aardig achterhaald is, vonden veel bedrijven en merken het tijd voor wat nieuws. De leukste en meest originele inhakers zetten we voor u op een rij.

Tony’s Chocolonely – Moederdagwikkels 

Tony’s Chocolonely heeft het begrepen en verrast moeders met een reep. Al dan niet met een knipoog. Hiermee blijft de chocolademaker dicht bij zijn identiteit. Maar haken ze in op de actualiteit van dit moment.

KFC – Romantische novella

Niet alleen in Nederland zijn we bezig met moederdaginhakers. Ook op internationaal niveau doen er genoeg spelers mee. Denk bijvoorbeeld eens aan fastfoodketen KFC. Ook hun inhaker is origineel te noemen. Zo heeft Wieden + Kennedy voor KFC een romantische novella geschreven. Met ‘Tender Wings of Desire’, want zo heet het e-book, laat KFC moeders even ontsnappen aan het dagelijks leven.

Nivea – Knutselverpakking

Een moederdagcadeau bedenken was volgens Nivea nog nooit zo gemakkelijk. Met hun oplossing, de limited edition Silk Mousse, haken ze namelijk ludiek in op de behoefte van vaders. Volgens vaders willen moeders namelijk wat quality time voor zichzelf, maar moet het cadeau wel gepersonaliseerd zijn. Ofwel zelfgemaakt door kinderen is de wens. De neutraal witte limited edition wordt geleverd met een watervaste stift. Met andere woorden: kinderen kunnen zich volledig uitleven. Moeders blij, vaders blij.

Terug naar het overzicht

Laatste tweets

Vanaf 1 januari 2018 gaan PSH Media Sales en NextGen Publishers samen verder als Dock35 Media. Bekijk vanaf 2018 al… twitter.com/i/web/status/9…
Heeft u al deelgenomen aan ons onderzoek naar een nieuw internationaal evenement voor uitgeefprofessionals?… twitter.com/i/web/status/8…

Onze collega's

Marcel Koot
Marcel Koot
Accountmanager
T: 0314-355 852