Zusterbedrijven X-Media Solutions & Dock35 Marketing samen verder als Dock 35 Marketing

Zusterbedrijven X-Media Solutions & Dock35 Marketing samen verder als Dock 35 Marketing

DOETINCHEM - Per 1 oktober 2017 gaan zusterbedrijven X-Media Solutions en Dock35 Marketing samen verder als Dock35 Marketing om zo een nog bredere dienstverlening te bieden aan haar klanten.

Dock35 Marketing
Dock35 Marketing is een fullservice (content)marketingbureau dat alle marketing- en communicatiedisciplines in huis heeft. Dock35 Marketing helpt organisaties om op effectieve wijze te communiceren met haar doelgroep(en). De creatie van content, kanalen en marketing staat hierin centraal.

Samenvoeging
De samenvoeging van X-Media Solutions met Dock35 Marketing brengt meerdere voordelen met zich mee door de bredere dienstverlening die vanaf 1 oktober aangeboden wordt. Zo zijn er voordelen voor de klanten als een snelle levering doordat alles inhouse gerealiseerd wordt, één aanspreekpunt voor het gehele proces en een hoog kennisniveau binnen het gehele bedrijf. Van concept en strategie tot de creatie van content, channels en marketing en vervolgens de optimalisatie van de kanalen en marketinguitingen.

X-Media Solutions en Dock35 Marketing
X-Media Solutions werd opgericht in 2010. Voorheen was X-Media Solutions een business unit van Senefelder Misset. Het bedrijf hield zich zoal bezig met het maken van verschillende apps en websites voor klanten van de drukkerij.

Dock35 Marketing, opgericht in 2016, was voorheen een marketingbureau die op praktische wijze ondersteuning bood aan uitgevers, stichtingen en MKB-bedrijven met on- en offline marketing en communicatie.

Wilt u meer weten over Dock35 Marketing? Neem dan eens een kijkje op www.dock35marketing.nl of neem contact met ons op via info@dock35marketing.nl of 0314-355841.

Terug naar het overzicht

Laatste tweets

Heeft u al deelgenomen aan ons onderzoek naar een nieuw internationaal evenement voor uitgeefprofessionals?… twitter.com/i/web/status/8…

Onze collega's

Iris Bouman
Iris Bouman
Junior Marketeer
T: 0314-355 854