Dit doen we

PSH Media Sales verzorgt al veertig jaar de advertentieverkoop in media van externe opdrachtgevers. Of het nu gaat om een magazine, website, event of het gehele media platform. PSH Media Sales werkt crossmediaal voor haar opdrachtgevers en adverteerders. 

Voor uitgevers

Onze opdrachtgevers kiezen ervoor om de advertentieverkoop in hun medium aan ons uit te besteden. We zorgen er samen met hen voor het rendement van hun medium zo hoog mogelijk te maken. Wilt u de advertentieverkoop voor uw medium of media ook uitbesteden? Kijk hier wat PSH Media Sales voor u kan doen.

Voor adverteerders

Adverteerders helpen we bij het winnen van marktaandeel. Hun communicatiedoelstelling is daarbij altijd uitgangspunt. PSH MeOnafhankelijk advertentieverkoopbureau voor uitgevers dia Sales helpt om het beschikbare marketingbudget zo effectief mogelijk in te zetten.Wilt u ook adverteren met effect? Bekijk hier ons media-overzicht.

Onze medewerkers

We zorgen ervoor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Want vooral door te investeren in mensen kunnen we onze ambities waarmaken en de beste service bieden aan opdrachtgevers en adverteerders. Kijk hier of we nog interessante vacatures hebben of stuur ons een open sollicitatie!

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
 • *
 • *
 • *

Velden met een * zijn verplicht

Contactpersonen

Nieuws

 1. Dock35 Marketing, hét fullservice marketing- en communicatiebureau voor MKB-bedrijven en uitgevers
  Dock35 Marketing, hét fullservice marketing- en communicatiebureau voor MKB-bedrijven en uitgevers
 2. PSH Media Sales aan de slag voor Doe-het-zelf Magazine
  PSH Media Sales aan de slag voor Doe-het-zelf Magazine
 3. Match tussen adverteerder en uitgever
  Match tussen adverteerder en uitgever
 4. FSIN nieuwe opdrachtgever PSH Media Sales
  FSIN nieuwe opdrachtgever PSH Media Sales