Hier staan we voor

Bij PSH Media Sales zijn we ambitieus. We willen graag de beste zijn in wat we doen: advertentieverkoop in media van externe opdrachtgevers. Volgens ons kunnen we dat alleen bereiken als we veel tijd en energie steken in onze mensen.


Tenslotte zijn zij degenen die onze ambities helpen waar te maken. Bij ons werken media-adviseurs die ondernemend zijn en die alles uit de kast halen om maximaal resultaat te leveren. We verwachten van de mensen die bij ons werken dat zij tijd en energie steken in hun eigen ontwikkeling. In de PSH Media Sales-cultuur worden servicegerichtheid en de wil om te leren en te groeien beloond.

Ontwikkeling zit verankerd in de systemen die we hanteren, in de manier waarop we werken. Minstens zo belangrijk is dat we dat met veel plezier doen. We werken hard, we leren graag, we lachen veel. En dat alles binnen een omgeving waar mensen zich thuisvoelen.

Zo worden we samen beter. Zo kunnen we opdrachtgevers de beste mediaverkopers bieden en dragen we bij aan gezamelijk succes.

Nieuws

  1. Samenvoeging PSH Media Sales en NextGen Publishers
    Samenvoeging PSH Media Sales en NextGen Publishers

Laatste tweets

Vanaf 1 januari 2018 gaan PSH Media Sales en NextGen Publishers samen verder als Dock35 Media. Bekijk vanaf 2018 al… twitter.com/i/web/status/9…
Heeft u al deelgenomen aan ons onderzoek naar een nieuw internationaal evenement voor uitgeefprofessionals?… twitter.com/i/web/status/8…