CVAH

Stefan Kuiper is verantwoordelijk voor de communicatie bij de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH), de brancheorganisatie waarin de markt-, straat- en rivierhandelaren van Nederland verenigd zijn.

PSH Media Sales heeft het medium weer opnieuw gepositioneerd

De Koopman is de naam van het vakblad van de CVAH. Een vakblad dat gelezen wordt door iedereen die lid is van CVAH en dus betrokken is bij de markt. Stefan: “PSH Media Sales heeft het medium weer opnieuw in de markt moeten positioneren en heeft dat heel goed gedaan. Al drie jaar verzorgen zij de advertentieverkoop en het uitgeefproces. Met succes.”

De vereniging en dus ook De Koopman bestaat al 90 jaar. In de beginjaren verscheen het als krant en in de loop der jaren heeft het zich ontwikkeld tot een waardig magazine. Het vakblad met een oplage van 8.000 verschijnt twaalf keer per jaar en wordt verspreid onder leden, relaties en gemeenten.

Professionaliseren

Sinds 2009 is de CVAH met het uitgeefproces en de advertentieverkoop van hun vakblad overgestapt naar PSH Media Sales. Stefan: “We wilden De Koopman professionaliseren en een nieuw gezicht geven. PSH Media Sales heeft ons hierbij geholpen en een restyling verzorgd.” Volgens Stefan stond PSH Media Sales voor een lastige klus: “Het vorige advertentieverkoopbureau hanteerde prijzen die niet meer bij de tijd waren. PSH Media Sales heeft de markt helemaal opnieuw moeten uitvinden. Juist in deze tijd, waarin acquisitie niet makkelijk is. Ze hebben het met succes opgepakt en zijn op de goede weg, heel knap!”

Terug naar het overzicht
CVAH
CVAH
Stevinweg 2
3891 EA
Zeewolde
Nederland
http://www.cvah.nl
cvah@cvah.nl
  • CVAH
    Stevinweg 2
    3891 EA Zeewolde