RECRON

Marike Rosier is Manager Communicatie bij RECRON, de brancheorganisatie voor ondernemers in de recreatie-sector. De samenwerking met PSH Media Sales bestaat al meer dan twintig jaar. Nog steeds tot volle tevredenheid van RECRON. Marike: "PSH Media Sales kent onze branche, ze zien kansen en vertalen die in ons voordeel."

RECRON geeft voor haar leden een maandblad en een Almanak uit. Het magazine, Recreactie, heeft een oplage van 5.100 exemplaren. PSH Media Sales verzorgt het hele uitgeefproces voor RECRON: het bladmanagement en de coördinatie van alle processen die nodig zijn om het magazine te kunnen maken, de inhoudelijke afstemming met de interne redactie bij RECRON, de advertentieverkoop en de uitbesteding van het drukwerk en de verzending. RECRON heeft daarvoor bij PSH Media Sales een ‘eigen’ bladmanager en een accountmanager.

Creatieve aanpak

Beide partijen kennen elkaar door en door, en PSH Media Sales heeft zich de markt waarin RECRON actief is volledig eigen gemaakt. Marike Rosier: "Doordat ze veel de markt ingaan, leert PSH Media Sales de sector heel goed kennen. Daardoor kunnen ze ons ook echt adviseren. Onze adverteerders zijn toeleveranciers van de recreatiebranche. De branche is zeer divers maar niet bijzonder groot. Dat vergt een creatieve aanpak. PSH Media Sales weet alles eruit te halen wat er in zit. Ze zien waar de kansen en mogelijkheden zitten en weten die te vertalen in ons voordeel."

Transparant

Marike is ook blij met het inzicht dat PSH Media Sales biedt in hun activiteiten voor RECRON en in de exploitatie- en omzetcijfers. "Ze houden ons prima op de hoogte van wat ze doen, van de kosten en de omzetten. Ze zijn transparant. Hun expertise en onze ervaring, dat levert een succesvolle mix op. Bovendien loopt onze samenwerking zeer soepel, de contacten zijn altijd prettig. En dat is zeker ook niet onbelangrijk voor een goede relatie."

Terug naar het overzicht
RECRON
RECRON
Hoofdstraat 82
3972 LB
Driebergen
  • RECRON
    Hoofdstraat 82
    3972 LB Driebergen