Unie KBO

Ingrid Nies is hoofdredacteur van Nestor, het maandelijkse magazine van de Unie KBO, Nederlands grootste seniorenorganisatie.

Doen wat ze beloven

In al die jaren heeft Unie KBO een keer een kort uitstapje gemaakt naar een andere advertentieverkoopbureau. Ingrid: “We kwamen er toen al vrij snel achter dat bij PSH de lat hoog ligt. PSH denkt echt met je mee, ze weten zich te verplaasten in de uitgever, ze werken hard en doen wat ze beloven, en dat is - zo weten wij nu - heel bijzonder. Daarnaast werken er hele prettige mensen met wie we heel fijn kunnen sparren. Het zijn echte professionals, want zelfs in minder rooskleurige tijden, weten zij de begroting te behalen.  

Doelgroepspecialist en crossmediaal adviseurs

Daarnaast heeft PSH zich bewezen als doelgroepspecialist. Zo heeft PSH onlangs in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen focusgroeponderzoek uitgevoerd onder onze doelgroep, dit toont aan dat PSH op hoog niveau bezig is met onze doelgroep. Ook zijn ze onze adviseurs op het gebied van crossmedialisering. Als salesbureau hebben ze bewezen mee te kunnen denken in nieuwe verdienmodellen en de veranderende behoeftes van adverteerders.

Unie KBO behartigt de belangen van senioren en geeft het ledenmagazine Nestor uit. De redactionele inhoud van het magazine wordt ook digitaal uitgegeven via de Nestor App. De Nestor met een oplage van zo’n 190.000 verschijnt tien keer per jaar en wordt door de lezers genoemd als een van de belangrijkste redenen om lid van de KBO te zijn.

Bekijk hier meer informatie over ledenmagazine Nestor. 

Terug naar het overzicht
Unie KBO
Unie KBO
Julianaplein 2
5211 BC
's-Hertogenbosch
  • Unie KBO
    Julianaplein 2
    5211 BC 's-Hertogenbosch