VvAA

PSH Media Sales verzorgt alweer drie jaar de crossmediale advertentieverkoop voor de communicatiemiddelen van Arts en Auto en dat doet zij naar grote tevredenheid, aldus Marjan Enzlin, hoofdredacteur van Arts en Auto.

Omzetgroei

Marjan: "In 2011 zijn wij ons ledenmagazine Arts en Auto zelf gaan uitgeven. Dat was een uitdaging. Vanaf het begin hadden we aan PSH Media Sales een professionele en ervaren adviseur. PSH Media Sales heeft als partner bijgedragen aan de verdere crossmedialisering van onze media. Ze hebben ons meer inzicht gegeven in de ontwikkelingen op de advertentiemarkt en de bewegingen van de mediamarkt waarin Arts en Auto zich bevindt. Ook hebben we binnen de grenzen van redactionele onafhankelijkheid samen met PSH gezocht naar mogelijkheden voor potentiële adverteerders. En dat heeft gewerkt, de omzet is flink gegroeid."

Jubileum

In 2015 viert het tijdschrift haar 80-jarig bestaan. "Om van ons jubileumjaar echt iets bijzonders te maken komt er een bijzondere editie van Arts en Auto en we gaan een groots en feestelijk evenement organiseren voor onze lezers, hun gezin en collega’s. Bij de organisatie daarvan is PSH uiteraard ook betrokken", aldus Marjan Enzlin. 

Ruim 116.000 medici, paramedici en studenten zijn lid van VvAA. VvAA leden ontvangen het magazine Arts en Auto maandelijks op basis van hun lidmaatschap. Het magazine verschijnt in een oplage van 107.000 exemplaren met een totaal bereik van ruim 600.000 lezers. Via het magazine, de website, de App, de nieuwsbrief en events worden leden geïnformeerd over initiatieven van Vereniging VvAA en het daarmee samenhangende bedrijf VvAA Groep b.v. Daarnaast behandelt de redactie thema's die specifiek van belang zijn voor professionals in de gezondheidszorg en is er uitgebreid aandacht voor lifestyle-onderwerpen. Arts en Auto behandelt geen medisch inhoudelijke onderwerpen.

Bekijk hier meer informatie over de media van VvAA. 

Terug naar het overzicht
VvAA
VvAA
Orteliuslaan 750
3528 BB
Utrecht
  • VvAA
    Orteliuslaan 750
    3528 BB Utrecht