Meer diensten

PSH Media Sales is onderdeel van Dock35, Senefelder Groep en de Roto Smeets Group. Allen dienstverlenende ondernemingen in de grafische sector, waartoe onder meer drukkerijen en (marketing-)communicatiebedrijven behoren.

Dock35 bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

PSH Media Sales
Advertentieverkoop is de kernactiviteit van PSH Media Sales. PSH Media Sales verzorgt de crossmediale mediaverkoop voor opdrachtgevers als NKC, VvAACVAHRECRON en Unie KBO. We zijn een professionele commerciële partner voor onze opdrachtgevers. We werken samen met hen aan het succesvol exploiteren van hun media. Daarnaast kunnen uitgevers die tijd of kennis tekort komen modulaire uitgeefdiensten bij ons afnemen. Met deze diensten vullen wij daar waar nodig de gewenste diensten in voor de diverse digitale en niet-digitale media. Deze dienstverlening loopt uiteen van financieel uitgeefmanagement en bladmanagement tot drukwerkbemiddeling en advertentietraffic.

X-Media Solutions
X-Media Solutions adviseert organisaties over het opzetten van nieuwe business modellen, het synergetisch inzetten van verschillende mediakanalen (crossmedia) én de creatie en realisatie van (digitale) mediavormen, zoals websites, digitale magazines, apps, video en tijdschriften. X-Media Solutions werkt o.a. voor Audax Publishing, Natuurmonumenten, NMT, NBA, NKC, Unie KBO, VvAA, Vereniging Eigen Huis en Wij Special Media.
www.xmediasolutions.nl

NextGen Publishers
De uitgeverij van de toekomst. NextGen Publishers onderscheidt zich door uitgeven te starten vanuit de merkidentiteit en vanuit daar crossmediaal te ontwikkelen. Nextgen Publishers is een uitgeverij binnen Dock35 waar op dit moment twee eigen uitgeefprojecten worden geëxploiteerd: DJ Mag Nederland en Vastgoed Media. Daarnaast geeft NextGen Publishers vier merken uit in opdracht van derden. 
www.nextgenpublishers.nl

Dock35 Marketing
Dock35 Marketing ondersteunt uitgevers, verenigingen, stichtingen en MKB-bedrijven met on- en offline marketing en communicatie diensten, bijvoorbeeld in de vorm van zoekmachine-optimalisatie (SEO), search engine advertising (SEA), e-mailmarketing en social media marketing (SMM). Ook verzorgt Dock35 Marketing de (nationale-en internationale) marketing en communicatie voor Senefelder Misset, Roto Smeets Weert, X-Media Solutions, PSH Media Sales en de uitgeefmerken Vastgoed en DJ Mag NL.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Contactpersonen

Nieuws

  1. Dock35 Marketing, hét fullservice marketing- en communicatiebureau voor MKB-bedrijven en uitgevers
    Dock35 Marketing, hét fullservice marketing- en communicatiebureau voor MKB-bedrijven en uitgevers