Onze werkwijze

Dit kunt u verwachten van de samenwerking met PSH Media Sales: regelmatig overleg, een team van mensen met ieder hun eigen expertise, volledige transparantie in wat we doen en waarom. We zorgen samen voor een zo groot mogelijk rendement van uw media.

Duidelijke structuur

Bij PSH Media Sales werken we graag volgens een duidelijke structuur. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is, en dat is wel zo prettig. Transparantie is daarbij het sleutelwoord: als opdrachtgever heeft u volledig inzicht in wat we doen, waarom en waarvoor.

Regelmatig uitgeefoverleg

Met onze opdrachtgevers hebben we meerdere keren per jaar een uitgeefoverleg. Daarin worden doelen en doelstellingen, verwachtingen, wensen en de samenwerking besproken. Dit gesprek is belangrijk om wederzijds voeling te houden. Tijdens dit overleg bepalen we samen beleid en richting.

Goede, gedetailleerde voorbereiding

We bereiden ons werk grondig voor. Dat kan niet anders als je advertentiemarkten efficiënt wilt bewerken. Daarom houdt een team van collega's zich specifiek bezig met het segmenteren en verrijken van onze zeer gedetailleerde databases, het maken van verkoop- en marketingplannen, het analyseren van concurrerende titels en het ontwikkelen van promotiemateriaal en tariefkaarten.

Doelgroepspecialisten

Advertentieverkoop is onze kernactiviteit. We helpen onze adverteerders bij het winnen van marktaandeel. Dat doen we efficiënt en met kennis van zaken. Onze media-adviseurs werken voor een vast medium of voor een cluster van media / doelgroep. Zij weten wat er speelt, kennen de doelgroep en markt en halen eruit wat erin zit. 

Evaluatie

Commerciële ruimte verkocht en omzet behaald? Daarmee stopt het niet. Nazorg is minstens zo belangrijk als verkoopvoorbereiding. Zo toetsen we altijd bij onze adverteerders wat het effect is geweest van een advertentie of campagne, en op basis daarvan adviseren we over het vervolgtraject. Onze opdrachtgevers krijgen gedetailleerde rapportages, tijdens en na de werkzaamheden.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Contactpersonen

Nieuws

  1. PSH Media Sales aanwezig bij DNA-jaarcongres
    PSH Media Sales aanwezig bij DNA-jaarcongres
  2. E-mailmarketing: het favoriete marketingkanaal
    E-mailmarketing: het favoriete marketingkanaal